Els partits de l’oposició sol·liciten urgentment una Comissió d’Educació per tractar el tema de l’EPA

Els partits de l’oposició sol·liciten urgentment una Comissió d’Educació per tractar el tema de l’EPA

Segons ens comunica el partit Independents per Sollana, els tres partits de l’oposició han sol·licitat formalment per escrit “que l’Alcalde paralitze tota gestió que puga estar realitzant al voltant del servei municipal de Formació de Persones Adultes (FPA-EPA) i que no es prenga cap decisió al respecte fins a la celebració d’una Comissió Extraordinària d’Educació”.

Esta acció ve motivada pel fet que, encara a dia de hui i després de la reunió de portaveus celebrada el 15 de setembre on es plantejaren diferents alternatives per al manteniment dels serveis de l’EPA, l’equip de govern no ha donat ninguna resposta oficial sobre el seu futur, tot i haver-se publicat a la premsa (al Levante-EMV de 23 de setembre) que l’EPA no continuarà este any a Sollana.

Des de Independents per Sollana recorden que l’anomenat servei es duu a terme al nostre poble des de fa quasi trenta anys i, encara que el Partit Popular va asegurar que faria “les gestions oportunes perquè l’homologació de l’EPA no es perda enguany i així poder implantar les classes una altra vegada l’any que ve”, els independents opinen que el fet de no continuar amb l’EPA este any faria molt difícil el seu reinici futur.

Així les coses, els partits signants (Independents per Sollana, PSOE i Bloc-Compromís Sollana El Romaní) exigeixen una reunió on es puga debatre una posible solució alternativa.

[signoff]

 

Comparteix la notícia!
Share on Facebook0Tweet about this on TwitterEmail this to someone

Deixa el teu comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

*